Indisk mat Oslo

Hvis du har lyst på autentisk og rimelig indisk mat i Oslo, bør du ta turen innom Punjab Tandoori. Vi tilbyr også takeaway. 

Bestill bord
Varm og krydret indisk mat.

Punjab Tandoori åpnet dørene allerede i 1990, og har siden da vært kjent for å servere tradisjonelle indiske retter til kanskje Oslos beste priser. 

Hos oss kan du få et raskt, smakfullt og mettende måltid på rekordtid. På vår meny finner du indiske favoritter som Kylling Curry, Butter Chicken og Kylling Korma. Ris og salat er inkludert i alle rettene. 

Bestill ditt bord i dag eller kom innom oss på Grønland 24. Du kan også bestille takeaway gjennom Foodora, Wolt eller ved å ringe oss: 22 17 20 86.

De beste indiske oppskriftene

Punjab Tandoori ble startet opp av Harinder Singh og kona hans Kiran Jot. Kiran har alltid vært kokk i restauranten, noe som har gjort at vi har beholdt de samme gode oppskriftene gjennom årene. 

Dette har gjort at vi har fått mange gode tilbakemeldinger både fra kunder og avisanmeldere. Aftenposten skrev blant annet: «Ikke bare er det nesten latterlig billig, men maten er også super til den prisen.» 

Vårt mål har alltid vært å kunne servere mat av høy kvalitet til en god pris. Hos oss får du for eksempel den indiske favoritten Kylling Tikka Masala med ris, nan og salat til bare 130 kroner!

Driver flere indiske restauranter

Etter å ha drevet Punjab Tandoori i flere år, åpnet vi også Punjab Tandoori i Hausmannsgate og Theka på Grünerløkka. Theka har et litt annerledes og moderne konsept med både spennende streetfood-retter, hovedretter og egen lunsjmeny.  

Opplev en verden av smaker 

Indisk mat blir stadig vekk mer populært, og det er ikke rart. Det indiske kjøkken kombinerer fløyelsmyke sauser med mørt kjøtt og spennende krydder. Krydder som ingefær, gurkemeie, chilli og safran og urter som spisskummen og koriander gir de indiske rettene en fantastisk smak. 

Indisk mat er ikke bare for de av oss som elsker sterk mat. Våre retter fås i forskjellig styrke, og enkelte retter, som for eksempel Kylling Korma, er mildere enn andre. 

Skal du arrangere et større selskap?

Hvis du skal feire bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning, tilbyr vi utleie av hele andre etasje. Vi har en egen selskapsmeny der du blant annet kan velge mellom smakfulle retter med kylling og lam. 

Vi har også et utvalg forretter og vegetarretter. Ta kontakt med oss dersom du vil høre mer om våre selskapslokaler. 

Rimelig indisk restaurant i Oslo  

Hvis du ser etter en rimelig indisk restaurant i Oslo, er Punjab Tandoori et trygt valg. Ta med deg venner, kollegaer eller familie for å prøve deilig indisk mat hos oss. 

Våre åpningstider er: 

Mandag-lørdag kl. 11:00-23:00

Søndag kl. 12:00-23:00

Velkommen til Punjab Tandoori!

Kontakt oss