Indisk Oslo

Har du lyst på ekte indisk mat i Oslo? Punjab Tandoori tilbyr autentisk indisk mat til kanskje Oslos hyggeligste priser.

Kontakt oss
Indisk mat.

Punjab Tandoori er en svært populær indisk restaurant i Oslo som du finner både på Grønland og i Hausmannsgate.

Vi tilbyr både bordservering og take away. Helt siden vi startet opp restauranten på Grønland, har Punjab Tandoori vært kjent som kanskje Oslos beste indiske restaurant for de som vil ha et rimelig måltid i rekordfart.

Punjab Tandoori på Grønland ble startet opp i 1991, av ekteparet Harinder Singh og Kiran Jot, som også eier indisk restaurant og bar Theka på nedre Grünerløkka.

Familiene til Harinder og Kiran har drevet restauranter i India i over 100 år. Noen av rettene som lages på Theka og Punjab Tandoori er basert på spennende oppskrifter som går flere generasjoner tilbake.

Les mer: Restaurant Grønland

Indisk mat på Punjab Tandoori.

Variert meny – rimelige priser

Hos oss finner du tradisjonell indisk mat. Vi tilbyr blant annet kjente hovedretter, vegetarretter og desserter som Gulab Jamun og Punjabi Kulfi.

Dersom du har en matallergi eller er vegetarianer, har vi også flere smakfulle alternativer på vår meny – kontakt oss dersom du er usikker på hva rettene inneholder. 

Vi ønsker å vise at helt ekte og god indisk mat ikke trenger å koste skjorta. Hos oss kan du få en hel middag med ris, salat og drikke, alt til under 200-lappen. Vår meny er består av det beste og listen er lang med retter som er proppfulle av spennende smaker fra India.

Våre mest populære retter

Butter Chicken

Butter Chicken består av marinerte kyllingbiter i en silkemyk tomatsaus med smak av smør og hvitløk. På indisk kalles retten Murgh Makhani. Butter Chicken ble først laget i New Delhi på 50-tallet, men nå serverer indiske restauranter verden over denne populære retten.

På vår indiske restaurant i Oslo sentrum får du ekte hjemmelaget Butter Chicken til kun 140 kroner.

Kylling Curry

Kylling Curry faller alltid i smak og er et godt og trygt valg når man ikke vet helt hva man har lyst på. Retten består av møre kyllingbiter i en tykk og kremet saus med smak av ingefær, chilli og hvitløk.

Prøv retten sammen med nan og Mango Lassi (indisk drikk) for å oppleve det beste indiske i Oslo sentrum.

Kylling Korma

Kylling Korma er en favoritt blant mange som liker de litt rundere, mildere indiske rettene. Dette er et nydelig, kremet måltid som blant annet smaker cashewnøtter, kokos og hvitløk.

Velg mellom lam- eller kyllingkjøtt. Hos oss får du nydelig indisk Kylling Korma til kun 150 kroner (175 kroner for Lam Korma).

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala er en annen storfavoritt som aldri slår feil. Dette er en britisk-indisk rett som består av kryddermarinert kylling i en sterk, kremete saus. Prøv denne indiske retten sammen med papadum, nan for en ordentlig indisk helaften.

Hos oss får du de beste indiske retter, og Kylling Tikka Masala til kun 120 kroner.

Les mer: Indisk restaurant Oslo

Avisanmeldelse Punjab Tandoori.

God indisk mat i Oslo – bestill bord eller take away

Punjab Tandoori på Grønland ble startet opp allerede i 1991, noe som betyr at vi har lang erfaring med alt det indiske kjøkken har å tilby.

Etter mange års restaurantdrift på Grønland, startet vi også opp Punjab Tandoori i Hausmannsgate og Street Food-restauranten Theka på Grünerløkka.

Punjab Tandoori er en indisk restaurant som serverer det beste indiske kjøkken har å tilby. Reserver bord eller bestill take away ved å ringe oss på telefonnummer 22 17 20 86.

Vi holder åpent hver dag fra 11:00 – 22:00.

Velkommen til Punjab Tandoori!

Kontakt oss