Indisk Oslo

Indisk Oslo

Har du lyst på ekte indisk mat i Oslo? Punjab Tandoori tilbyr autentisk indisk mat til kanskje Oslos hyggeligste priser.

Kontakt oss

Punjab Tandoori er en svært populær indisk restaurant i Oslo som du finner både på Grønland og i Hausmannsgate.

Vi tilbyr både bordservering og take away. Helt siden vi startet opp restauranten på Grønland, har vi hatt som mål å tilby ekte indisk i Oslo til en rimelig pris og med kort ventetid.

Variert meny – rimelige priser

Hos oss finner du alt fra tradisjonelle hovedretter til vegetarretter og desserter som Gulab Jamun og Punjabi Kulfi. Dersom du har en matallergi eller er vegetarianer, har vi også flere smakfulle alternativer på menyen – kontakt oss dersom du er usikker på hva rettene inneholder. 

Punjab Tandoori har lenge vært kjent som en av de rimeligste restaurantene hvor du kan spise indisk i Oslo. Hos oss kan du få en hel middag med ris, salat og drikke til under 200-lappen. 

Her er noen av våre mest populære retter: 

Butter Chicken

Butter Chicken består av marinerte kyllingbiter i en silkemyk tomatsaus med smak av smør og hvitløk. På indisk kalles retten Murgh Makhani. Butter Chicken ble først laget i New Delhi på 50-tallet, men nå serveres indiske restauranter verden over denne populære retten. På vår indiske restaurant i Oslo får du ekte hjemmelaget Butter Chicken til kun 140 kroner.

Kylling Curry

Kylling Curry faller alltid i smak og er et trygt valg når man ikke vet helt hva man har lyst på. Retten består av møre kyllingbiter i en tykk og kremet saus med smak av ingefær, chilli og hvitløk. Prøv retten sammen med nan og Mango Lassi (indisk drikk) for å oppleve ekte indisk i Oslo. 

Kylling Korma

Kylling Korma er en favoritt blant mange som liker de litt rundere, mildere indiske rettene. Dette er en nydelig, kremet rett med smak av cashewnøtter, kokos og hvitløk. Velg mellom lam- eller kyllingkjøtt. Hos oss får du nydelig Kylling Korma til kun 150 kroner (175 kroner for Lam Korma).

Kylling Tikka Masala

Kylling Tikka Masala er en annen storfavoritt som aldri slår feil. Dette er en britisk-indisk rett som består av kryddermarinert kylling i en sterk, kremete saus. Prøv denne indiske retten sammen med papadum, nan og en av våre desserter for å oppleve ekte indisk i Oslo. Hos oss får du Kylling Tikka Masala til kun 120 kroner.

Indisk i Oslo – bestill bord eller take away

Punjab Tandoori på Grønland ble startet opp allerede i 1991, noe som betyr at vi har lang erfaring med alt det indiske kjøkken har å tilby.

Etter mange års restaurantdrift på Grønland, startet vi også opp Punjab Tandoori i Hausmannsgate og Street Food-restauranten Theka på Grünerløkka. På våre restauranter kan du oppleve autentisk indisk i Oslo.

Punjab Tandoori tilbyr både bordservering og take away. For å bestille ekte indisk i Oslo eller reservere et bord, ring oss på telefonnummer 22 17 20 86. Velkommen til Punjab Tandoori!

Kontakt oss