Indisk restaurant Oslo

Indisk restaurant Oslo

Punjab Tandoori er en indisk restaurant i Oslo som serverer tradisjonelle indiske retter til en overraskende rimelig pris. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr. 

Kontakt vår indiske restaurant i Oslo

Punjab Tandoori har to avdelinger i Oslo: èn på Grønland og èn i Hausmannsgate. Her får du servert ekte indisk mat på rekordtid og til en rimelig pris. 

Vi tilbyr både bordservering og take away. Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av indiske hovedretter, lunsj og dessert. Alle rettene serveres med ris, nan og salat. 

Her er noen av våre mest populære retter: 

  • Kylling curry
  • Kylling tandoori
  • Lam korma
  • Garlic kylling
  • Kylling tikka masala
  • Butter chicken
  • Seekh kebab

Punjab Tandoori – vår historie

Punjab Tandoori ble startet opp av ekteparet Harinder Singh og Kiran Jot allerede i 1991. Ekteparet flyttet til Norge på 80-tallet, og på den tiden jobbet Harinder for Gilde. 

Punjab Tandoori på Grønland ble raskt en suksess med sine spennende og rimelige indiske retter. Nå er Punjab Tandoori en av de mest kjente indiske restaurantene i Oslo. 

I 2018 åpnet familiebedriften også en andre avdeling av Punjab Tandoori i Hausmannsgate. Denne restauranten har et litt mer moderne interiør, men den samme gode maten til overraskende rimelige priser. Et år senere åpnet vi også Street Food-restauranten Theka, hvor du kan smake på indiske retter med en moderne vri.

Hemmeligheten bak våre smakfulle retter er lang erfaring og kunnskap om indisk mat. Noen av oppskriftene vi bruker på våre indiske restauranter i Oslo går flere generasjoner tilbake – og derfor smaker rettene alltid like godt.

Allergivennlige alternativer

Dersom du har en matallergi, så spør oss om våre allergivennlige alternativer. Vi har flere retter uten hvetemel, melk og nøtter.

På våre indiske restauranter i Oslo finner du også et utvalg av vegetariske retter – hva med å for eksempel prøve den kjente indiske retten Palak paneer? Dette er en vegetarrett som er laget av Palak (en indisk ferskost) og spinat, med smak av krydder og hvitløk.

Drikke og dessert

På vår meny finner du et utvalg av gode desserter og drikke til maten. Hvis du vil få den ekte indiske opplevelsen, kan vi anbefale å kombinere våre retter med en Mango lassi. Dette er en tradisjonell indisk drikk som blant annet består av mango, yoghurt og honning.

Avslutt måltidet med en av våre desserter – vi kan for eksempel anbefale den populære indiske desserten Gulab jamun med is. 

Ekte indisk mat i Oslo

Hvis du har lyst til å prøve en av Oslos beste indiske restauranter, så kom innom en av våre restauranter i dag. Våre åpningstider er mandag–lørdag 11:00–23:00 og søndag 12:00–23:00.

For å bestille take away, ring oss på telefon: 22 17 20 86. Dersom du vil ha take away levert på døra, kan du bestille mat fra oss gjennom Foodora.

Vi er svært opptatt av å tilby autentisk indisk mat på kort tid og til rimelige priser. På vår meny finner du et stort utvalg av hjemmelagde retter som er proppfulle av smak.

Velkommen til Punjab Tandoori – vi gleder oss til å se deg!

Kontakt vår indiske restaurant i Oslo
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *