Indisk Take Away Oslo

Punjab Tandoori på Grønland i Oslo.

Du trenger ikke å bruke mye penger for å oppleve autentisk indisk mat. Hos Punjab Tandoori får du indisk take away til under 200 kroner!

Bestill take away

Hos oss finner du garantert en av dine indiske favorittretter. Vi tilbyr blant annet populære indiske klassikere som kylling tikka masala, lam korma og butter chicken. Punjab Tandoori ligger sentralt til midt på Grønland i Oslo. 

Kom innom vår restaurant og spis her, eller ring oss for å bestille take away: 22 17 20 86. Du kan også enkelt bestille take away gjennom Foodora eller Wolt. 

Rimelig og god indisk restaurant i Oslo

Punjab Tandoori ble startet opp av ekteparet Kiran og Harinder Singh. De kom til Norge på 80-tallet, og på den tiden jobbet Harinder for Gilde. 

I 1990 startet de opp Punjab Tandoori sammen, og har helt siden den gang vært kjent for å servere hjemmelagde indiske retter til byens beste priser. I 2019 åpnet de også restauranten Theka på Grünerløkka, som har gjort stor suksess med moderne indisk street food. 

Litt av inspirasjonen bak alle de gode rettene har de hentet fra familiene sine som har drevet restaurant i India i over 100 år.

På Punjab Tandoori kan du oppleve en verden av indiske smaker til overraskende lave priser. Alle våre retter leveres med ris og salat. Vi anbefaler å bestille raita og mango lassi til maten for å gjøre måltidet komplett!

Vegetar og allergivennlige alternativer

På vår meny finner du et stort utvalg av det beste India har å tilby. Vi har også flere alternativer for deg som har allergier eller er vegetarianer. 

Prøv for eksempel vår vegetarrett Punjabi Vegetar, som serveres med nan, grønnsaker, chana, daal, ris og salat. Hos oss får du alltid mye mat for pengene. 

Les mer: Indisk restaurant Oslo 

Avisanmeldelse Punjab Tandoori.

Gode omtaler fra gjester og anmeldere 

Opp gjennom årene har Punjab Tandoori blitt kjent som en av de beste indiske restaurantene for de som vil ha god mat til en lav pris i rekordfart. Vi lager rettene slik en indisk mor ville ha laget den, basert på gamle og tradisjonsrike oppskrifter. 

Dette har gjort at vi har fått en rekke gode anmeldelser og omtaler opp gjennom årene. Aftenpostens restaurantguide skrev blant annet: ​«Ikke bare er det nesten latterlig billig, men maten er også super til den prisen».

Punjab Tandoori selskapslokaler.

Hold ditt selskap hos Punjab Tandoori

Skal du feire bursdag eller en annen spesiell anledning? Da kan du reservere andre etasje hos oss og by gjestene dine på et spennende og godt indisk måltid. 

I andre etasje har vi plass til større selskaper, og dere kan velge mellom nydelige forretter, hovedretter og desserter. Nan og ris er inkludert i alle våre hovedretter, noe som gjør at dere får et måltid som virkelig metter. 

Hos oss kan dere oppleve ekte indisk mat til en rimelig pris  i en uformell og avslappet atmosfære. Ta med deg venner, familie eller kollegaer til Punjab Tandoori. Se vår selskapsmeny her!

Bestill indisk mat rett hjem!

Hvis du vil bestille indisk take away eller reservere bord hos oss, så ta kontakt med oss på telefon: 22 17 20 86. Vil du ha levering av indisk mat hjem, så kan du bestille levering våre retter gjennom Foodora.

Dersom du ønsker å reservere hele andre etasje til et større selskap, så skriv en mail til oss: punjab_tandoori@hotmail.com

Restauranten vår holder åpent fra mandag – lørdag kl. 11:00-23:00 og på søndager kl.12:00-23:00. 

Vi ønsker både nye og gamle gjester velkommen. Velkommen til Punjab Tandoori!

Bestill take away