Indisk Take Away

Du trenger ikke å bruke mye penger for å oppleve autentisk indisk mat. Hos Punjab Tandoori får du indisk take away til under 200 kroner!

Bestill take away

Hos oss finner du garantert en av dine indiske favorittretter. Vi tilbyr blant annet populære indiske klassikere som kylling tikka masala, lam korma og butter chicken. Punjab Tandoori ligger sentralt til midt på Grønland i Oslo. 

Kom innom vår restaurant og spis her, eller ring oss for å bestille take away: 22 17 20 86. Du kan også bestille take away gjennom Foodora eller Wolt. 

Ekte indisk mat til fantastiske priser

Punjab Tandoori ble startet opp av ekteparet Kiran og Harinder Singh. De kom til Norge på 80-tallet, og på den tiden jobbet Harinder for Gilde. 

I 1990 startet de opp Punjab Tandoori sammen, og har helt siden den gang vært kjent for å servere hjemmelaget indisk mat til byens beste priser. I 2019 åpnet de også restauranten Theka på Grünerløkka, som har gjort stor suksess med moderne indisk street food. 

Litt av inspirasjonen bak alle de gode rettene har de hentet fra familiene sine som har drevet restaurant i India i over 100 år. 

På Punjab Tandoori kan du oppleve en verden av indiske smaker til overraskende lave priser. Alle våre retter leveres med ris og salat. Vi anbefaler å bestille raita og mango lassi til maten for å gjøre måltidet komplett!

Vegetar og allergivennlige alternativer

På vår meny finner du et stort utvalg av det beste India har å tilby. Vi har også flere alternativer for deg som har allergier eller er vegetarianer. 

Prøv for eksempel vår vegetarrett Punjabi Vegetar, som serveres med nan, grønnsaker, chana, daal, ris og salat. Hos oss får du alltid mye mat for pengene. 

Les mer: Indisk restaurant Oslo 

Gode omtaler fra gjester og anmeldere 

Opp gjennom årene har Punjab Tandoori blitt kjent som en av de beste indiske restaurantene for de som vil ha god mat til en lav pris i rekordfart. Vi lager rettene slik en indisk mor ville ha laget den, basert på gamle og tradisjonsrike oppskrifter. 

Dette har gjort at vi har fått en rekke gode anmeldelser og omtaler opp gjennom årene. Aftenpostens restaurantguide skrev blant annet: ​«Ikke bare er det nesten latterlig billig, men maten er også super til den prisen».

Bestill indisk mat rett hjem!

Hvis du vil bestille indisk take away eller reservere bord hos oss, så ta kontakt med oss på telefon: 22 17 20 86. Hvis du ønsker å reservere hele andre etasje til et større selskap, så skriv en mail til oss: punjab_tandoori@hotmail.com .

Restauranten vår holder åpent fra mandag – lørdag kl. 11:00-23:00 og på søndager kl.12:00-23:00. 

Velkommen til Punjab Tandoori!

Bestill take away