Restaurant Grønland

Ser du etter en restaurant på Grønland? Hos Punjab Tandoori kan du spise tradisjonell indisk mat til en rimelig pris.

Kontakt oss

Punjab Tandoori på Grønland i Oslo ble startet opp i 1990, og har siden blitt en av Oslos mest kjente indiske restauranter. Restauranten ble startet opp av ekteparet Harinder Singh og Kiran Jot. 

Helt siden restauranten ble startet opp, har Kiran jobbet som kokk på kjøkkenet. Derfor har maten hatt den samme autentiske indiske smaken i alle år. 

Ekte indisk mat til under 200-lappen

Vårt mål er å tilby tradisjonelle indiske retter på rekordtid og til en rimelig pris. Hos oss får du en fullverdig middag servert med nan og ris til under 200-lappen. Her kan du lese om noen av de mest populære rettene i vår restaurant: 

Kylling curry

Kylling Curry er en av de mest kjente indiske rettene, som skal ha blitt laget for første gang i 1948. Retten inneholder møre kyllingbiter som blir servert i en tykk, kremete saus med smak av tomat, løk og krydder. På vår restaurant på Grønland får du den tradisjonelle indiske retten til bare 90 kroner.

Garlic kylling

Hvis du elsker hvitløk, bør du prøve denne populære favoritten. Dette er en spennende og mettende rett som inneholder biter av benfri kylling servert i en kremet saus med smak av hvitløk, ingefær og cashewnøtter. Hos Punjab Tandoori får du Garlic Kylling til kun 125 kroner.

Lam korma

På vår meny finner du både lam og kylling korma. Lam korma består av møre biter av lammekjøtt servert i en kremete, nøttebasert saus. Perfekt for deg som vil prøve et litt mildere alternativ, til bare 175 kroner. 

Kylling karahi

Hos oss kan du også prøve den krydrede retten kylling karahi. Dette er en rett som er svært vanlig i Nord-India og i Pakistan. Retten består av biter av kylling servert sammen med en saus med smak av løk, paprika og koriander. Hos oss får du kylling karahi til kun 100 kroner.

Punjab Tandoori – en liten bit av India midt i Oslo

Hos Punjab Tandoori kan du få en eksotisk matopplevelse til en rimelig pris. Våre tradisjonelle, indiske retter er basert på oppskrifter som har gått gjennom flere generasjoner. Vi gjør alltid vårt ytterste for å tilby rask og god kundeservice. 

Våre åpningstider

Våre åpningstider er mandag – lørdag kl.11:00-23:00 og søndager kl. 12:00 – 23:00.

Les også: Indisk restaurant Oslo

Vi tilbyr også take away – kontakt oss i dag

Vil du heller hente maten eller få den levert på døra? Vi tilbyr også take away hver dag fra kl. 11:00-23:00 (fra kl.12:00 på søndager). Du kan enten bestille det du ønsker gjennom Foodora, eller kontakte oss direkte.

Hvis du ønsker å bestille take away, kontakt oss på telefon: 22 17 20 86 innenfor våre åpningstider, eller på e-post: punjab_tandoori@hotmail.com. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss